In-House News

Vodafone o aduce pe Livia Dumitrescu pe postul de Head of Legal, după plecarea Florinei Tănase la Telekom

 

Livia Dumitrescu se alătură Vodafone România pe poziția de  Legal and External Affairs Director din luna februarie. Ea va fi membru al echipei de management executiv, raportând direct directorului general al companiei Vodafone, Murielle Lorilloux. Livia Dumitrecu a fost recrutată după plecarea Florinei Tănase, fost Senior Director Legal & External Affairs la Vodafone, care a preluat recent funcţia de Director Juridic şi Relaţii ale companiei Telekom. . .

Citește pe In-House Legal
► Florina Tănase, noul Director Juridic la Telekom Romania

Livia Dumitrescu a lucrat la Banca Transilvania (BT), unde a avut rolul de Compliance Director al Bancpost, una dintre achizițiile societății bancare clujene. În plus, a fost membru nonexecutiv al consiliului director la Victoriabank, o altă achiziție a BT, în Republica Moldova.

Noul Head of Legal de la Vodafone a activat șase ani la OMV Petrom, unde a deținut roluri importante, inclusiv director Corporate Affairs & Compliance, director al primului birou ombudsman corporate din România și Head of Reward & Respect department. Ea a lucrat cu firme de avocatură din SUA și Marea Britanie și cu trei organizații internaționale (Banca Europeană de Investiții, Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

Aceasta este și cetățean britanic și are calificări profesionale în drept (avocat recunoscut în Baroul din New York), conformitate (International Compliance Association Fellow) și investigarea fraudelor (Certified Fraud Examiner). Deține titluri academice de la Harvard Law School, School of Social and Political Sciences, Hull University, și de la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe.


Vodafone România avea, la finele anului trecut, 9,9 milioane de clienţi, dintre care 9,2 milioane utilizatori ai serviciilor mobile, conform rezultatelor financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2018, raportate vineri de Vodafone Group Plc.
De asemenea, veniturile din servicii ale companiei au ajuns la 180,2 milioane de euro, în timp ce veniturile organice din servicii au scăzut în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut cu 0,8% din cauza impactului negativ al tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates) de la 0,96 eurocenţi/minut la 0,84 eurocenţi/minut pentru apelurile de voce mobilă.
La 31 decembrie 2018, abonaţii Vodafone România reprezentau 40,9% din baza de clienţi mobili, iar utilizatorii serviciilor preplătite 59,1%. În acest context, ponderea abonaţilor în baza totală de clienţi mobili a crescut cu 1,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Social & newsletter

© 2017 Newskit. All Rights Reserved.Design & Development by Joomshaper

Search