In-House News

Coca Cola România a numit un nou Legal Manager după plecarea Elenei Iacob

Cea mai mare companie din industria băuturilor și a doua cea mai mare din industria bunurilor de larg consum (FMCG) are, de luna trecută, un nou Country Legal Manager. . .

Reamintim că distribuitorul farmaceutic român Farmexpert, parte a grupului Walgreens Boots Alliance a recrutat-o, in septembrie 2018, pe Elena Iacob, coordonatoarea echipei de consilieri juridici ai Coca-Cola HBC Romania, care stătuse până atunci alături de celelalte echipe ale companiei în implementarea diverselor proiecte, acordând asistență juridică.

      Citește și
►   Farmexpert a recrutat Legal Manager-ul Coca Cola HBC România pentru poziția de Head of Legal

Potrivit informațiilor BizLawyer, Coca‑Cola HBC Romania, parte a celui mai mare îmbuteliator și partener al The Coca-Cola Company la nivel mondial, a numit-o luna trecută pe Florina Mariana Homeghiu în poziția de Country Legal Manager, rămasă vacantă după plecarea Elenei Iacob.

Florina Mariana Homeghiu s-a alăturat companiei în 2017, după aproape 4 ani de activitate în cadrul firmei CMS România, unde ajunsese pe poziția de Senior Associate. Potrivit informațiilor din profilul său de Linkedin, înainte de a fi promovață, ea era Senior Legal Counsel la Coca‑Cola HBC Romania.

Absoventă a facultății de Drept din Universitatea București (2001-2005), Florina Mariana Homeghiu are un masterat în Business Law și este doctorand în Științe administrative la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Potrivit unui studiu realizat în 2017, care analizeaza impactul socio-economic al Sistemului Coca‑Cola in Romania, prezenta acestuia generează o valoare adaugata de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB. Peste jumatate din aceasta suma, generata de intregul lant de valoare Coca‑Cola, reprezinta contributia la bugetul de stat – 241 milioane euro - si constituie 0,8% din toate taxele incasate de statul roman. Totodata, fiecare loc de munca la Coca‑Cola genereaza alte 12 locuri de munca in economie.

Social & newsletter

© 2017 Newskit. All Rights Reserved.Design & Development by Joomshaper

Search