BizLawyer

ITR EMEA Tax Awards 2024 | Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații și Țuca Zbarcea & Asociații concurează pentru titlul de firma anului în România în domeniul taxelor

Nouă firme locale de avocați și societăți de consultanță în domeniul taxelor sunt pe lista scurtă din care vor fi alese câștigătoarele ITR EMEA Tax Awards 2024. Premiile sunt acordate anual, din 2005, de către prestigioasul ghid International Tax Review (ITR), acestea  recunoscând astfel excelenţa în activitatea jucătorilor din domeniul taxelor în țările din regiune. Cea de-a 20-a ediție a premiilor anuale ITR își propune să celebreze performanța și să premieze cele mai bune echipe și practicieni în domeniul fiscal, al prețurilor de transfer, al litigiilor fiscale și al impozitelor indirecte din 33 de jurisdicții din întreaga regiune. Premiile recunosc, de asemenea, realizările în materie de tehnologie fiscală, inovație, politici, conformitate și raportare, precum și diversitate, echitate și incluziune.

Pentru a decide companiile câștigătoare, echipa International Tax Review realizează o analiză detaliată, în baza mai multor surse de cercetare. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei de decernare a premiilor desfășurată la Londra, pe 18 septembrie.

Reamintim că abia în urmă cu doi ani ITR a oferit pentru prima dată premii la nivel național pentru activitatea din România a experților în fiscalitate, iar nu doar la nivelul întregii regiuni a Europei Centrale și de Est, ca în anii anteriori. În 2022, Deloitte a primit disticțiile Romania Tax Disputes Firm of the Year și Romania Tax Firm of the Year, iar EY a fost desemnată Romania Transfer Pricing Firm of the Year.

Pentru jurisdicția noastră, în luna septembrie, anul trecut, în cadrul ITR EMEA Tax Awards 2023, CMS a fost desemnată cea mai bună firmă a anului 2023 (Tax firm of the year), Deloitte a câștigat titlul de cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer (Transfer pricing firm of the year), iar NNDKP a obținut distincția de cea mai bună firmă în domeniul disputelor fiscale (Tax disputes firm of the year).



 


Pentru cea mai înaltă distincție la categoria ”Tax Disputes” pentru România, în cadrul ediției din 2024 a Premiilor pentru Fiscalitate luptă acum Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Tax Advisory Services, Suciu Popa și Țuca Zbarcea & Asociații Tax.

Pentru titlul de ”Transfer Pricing Firm of the Year” concurează acum Deloitte, EY, Popescu & Asociații, Taxhouse și Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

În fine, pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în domeniul taxelor” se aliniază Băncilă Diaconu și Asociații, Popescu & Asociații, Țuca Zbârcea & Asociații, Artenie Secrieru & Partners și TaxHouse.

International Tax Review face parte din portofoliul Euromoney, în prezent sub umbrela Delinian, care editeaza, printre altele, ghidurile International Financial Law Review (IFLR), Benchmark Litigation, Women in Business Law sau Managing IP.

Citiți articolul integral in BizLawyer

Social & newsletter

© 2017 Newskit. All Rights Reserved.Design & Development by Joomshaper

Search