BizLawyer

Chambers Global 2022 | Clifford Chance Badea și NNDKP, listate pe prima bandă în Banking & Finance. RTPR, Țuca Zbârcea & Asociații și Schoenherr împart prima poziție în Corporate ̸ M&A

Clasamentul global realizat anul acesta de Chambers and Partners evidențiază, la secțiunea România, firmele de avocați și profesioniștii care au primit cele mai multe recomandări în ariile de practică Banking & Finance, Corporate / M&A și International & Cross-Border Capabilities.

Ediția 2022 a ghidului juridic internaţional Chambers Global nu are nici în acest an firme care să  se situeze pe prima poziţie în fiecare dintre domeniile de practică cercetate în România. Pe palierul superior al clasamentului sunt pozitionate acum Clifford Chance Badea și Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) în cercetarea făcută pentru practica de Banking & Finance și RTPR, Schoenherr si Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații pentru Corporate/M&A. Ghidul a introdus din 2020 încă un domeniu de analiză pentru România: International & Cross-Border Capabilities, unde sunt listate acum 14 firme.

Această ediție aduce și o noutate absolută: doi avocați români au fost incluși pentru prima dată de Chambers & Partners în Ghidul Global, în Global Market Leaders. Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, coordonatoarele firmei Simion & Baciu, au fost clasate de Chambers & Partners  în Ghidul Global, în Band 3 a categoriei Gaming & Gambling in Global Market Leaders în anul 2022.

Față de clasamentele anului trecut, modificări apar în ambele arii de practică analizate și anii trecuți. În Banking & Finance, lângă Clifford Chance Badea pe primul palier s-a menținut NNDKP (care facuse un pas înainte anul trecut), iar în Band 2 se aliniază acum RTPR, Schoenherr și Asociații, Filip & Company și Dentons (care a urcat anul trecut pe această poziție).

 Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu au fost clasate de Chambers & Partners  în Ghidul Global, în Band 3 a categoriei Gaming & Gambling in Global Market Leaders în anul 2022.

Potrivit ghidului, "Ana Maria Baciu, cu sediul în București, este bine privită pentru experiența sa considerabilă în asistarea unei game largi de clienți internaționali din industria jocurilor de noroc în legătură cu probleme complexe de reglementare", în timp ce "Cosmina Simion primește aplauze din piață pentru forța cu care consiliază clienții cu privire la aspecte tranzacționale și de reglementare în sectorul jocurilor de noroc”. Un client impresionat a declarat: "Este foarte experimentată cu privire la legislația din domeniul jocurilor de noroc și oferă răspunsuri complete și detaliate, într-un timp rapid de răspuns.""

Articolul integral, in BizLawyer

Social & newsletter

© 2017 Newskit. All Rights Reserved.Design & Development by Joomshaper

Search